Wij zijn bereikbaar

elke werkdag van 9u tot 19u 

op zaterdag van 10u tot 12u

Consultaties - op afspraak

Wij adviseren consultaties op afspraak en dit zonder een bijkomende kost.  Lange wachttijden en overbodige stress worden zo voor uw huisdier vermeden.  Bovendien hebben wij op deze manier meer tijd om uw huisdier grondig te onderzoeken en de behandeling duidelijk toe te lichten.

 

Vrije raadplegingen - enkel in Sint-Eloois-Winkel  

In de praktijk in Sint-Eloois-Winkel (Gullegemsestraat 13) zijn er elke werkdag vrije raadplegingen tussen 18u en 19u.  Op deze tijdstippen kunnen tevens doorlopend voeding en medicatie afgehaald worden zonder afspraak.  Voor minder courante producten geeft u best een seintje (056 501 009).  Indien uw product voor 11u besteld is, kan het dezelfde dag nog opgehaald worden in de praktijk.  Op beide locaties is een ruime parking voorzien naast de praktijk.

Huisbezoek - op afspraak

Indien gewenst is een huisbezoek mogelijk.  Gelieve ons hiervan tijdig op de hoogte te brengen zodat we dit kunnen inplannen.  Hou er rekening mee dat het werken in de consultatieruimte extra voordelen met zich mee brengt: het dossier is bij de hand, er is meer materiaal ter beschikking en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden.  Zeker bij ernstige problemen verkiezen we een consultatie in de praktijk waar de nodige uitrusting en hulp onmiddellijk aanwezig zijn indien nodig.

Spoedgevallen buiten de openingsuren

In het weekend kunt u steeds bij de wachtdienst terecht. Deze wordt vermeld na opbellen van de praktijk op het antwoordapparaat.

LOCATIE SINT-ELOOIS-WINKEL

Gullegemsestraat 13

Consulatie op afspraak
Elke werkdag 9u – 18u
Zaterdag 10u – 12u

Vrije raadplegingen
Elke werkdag 18u – 19u

LOCATIE LEDEGEM

Sint-Eloois-Winkelstraat 8​

Consultatie op afspraak
Elke werkdag 9u – 18u

Gullegemsestraat 13

Consultaties op afspraak

Elke werkdag 9u – 18u

Zaterdag 10u – 12u

Vrije raadplegingen

Elke werkdag 18u – 19u

Sint-Eloois-Winkelstraat 8

Consultaties op afspraak

Elke werkdag 9u - 18u

056 501 009

info@dierenartshanssens.be

Er is een mogelijkheid om te betalen met bancontact               – Wij aanvaarden geen overschrijvingen